Irlanda

Irlanda2

DIA DUIT!! FÁILTE!!

Irlanda és un destí cada vegada més popular entre els estudiants del tot el món per aprendre, practicar o perfeccionar l’anglès. Cada any aproximadament uns 130.000 estudiants trien Irlanda per aprendre anglès.

La guia de viatges Lonely Planet ha qualificat recentment Irlanda com un dels països més agradables del món entre una llista dels millors llocs per viatjar. Per tant teniu garantida una bona rebuda per part de la família irlandesa i un entorn familiar per practicar l’anglès. Sempre trobareu algú que estigui disposat a ajudar-vos .

Tot i que Irlanda és una illa petita, hi ha una quantitat d’activitats sorprenents per veure i fer. La mida compacta del país fa que sigui fàcil de recórrer. Conèixer els irlandesos és com trobar un amic per a tota la vida.

Descobriu un país ple d’història. La història d’Irlanda farà volar la vostra ment. Des de guerres turbulentes a la tràgiques èpoques de la fam, el passat del país s’escriu per tot arreu amb una excepcional varietat de llocs d’interès històric que estan garantits per fascinar el visitant. La cultura irlandesa ha trigat milers d’anys a desenvolupar-se, la qual cosa s’aprecia a cada moment.

Oferim cursos a diferents destinacions: Cork, Dublin, Galway i Limerick.

mapa_Irlanda

Irlanda1