Barcelona

BCN1.png

HOLA!  BENVINGUTS!

Barcelona és sens dubte una de les millors ciutats del món per a aprendre idiomes i fer turisme a la vegada.

Els usuaris de Tripadvisor (2016) l´han triat com la 11ª millor destinació de tot el món, i la 5ª europea després de Londres, París, Roma i Praga.

Pel seu clima, la seva situació geogràfica, la seva gastronomia, la seva oferta cultural i lúdica, l´amabilitat de la seva gent i el seu cosmopolitisme, s´ha convertit en un dels destins  més populars entre els turistes i estudiants tant a nivell europeu com mundial.

És, en definitiva, un lloc ideal per fer una estada temporal amb una família local i poder millorar el nivell del teu idioma.

La majoria dels habitants de Barcelona són bilingües (parlen castellà i català)  i molts també parlen altres idiomes, fonamentalment anglès i/o francès.

Els barcelonins són gent afable, oberts a d´altres cultures i acostumats a tractar amb persones de diferents nacionalitats.

A Barcelona hi ha infinitat de llocs a visitar coneguts internacionalment: la Sagrada Família, La Casa Batlló, La Pedrera, el Parc Güell, la Catedral, les Rambles, Museus (Picasso, Fundació Miró, MNAC…) i molts d´altres. Podeu anar a la platja simplement agafant el metro !

A poca distància de Barcelona teniu altres atractius com els Pirineus, les platges de la Costa Brava, el Museu Dalí de Figueres, Port Aventura, el Delta de l´Ebre…

BCN2.png