CURS INTENSIU + CULTURAL

BCN1.pngEl programa intensiu proporciona una oportunitat única per a una experiència d’immersió total. L’estudiant viurà amb la família i rebrà classes de conversa a càrrec del seu professor privat a Barcelona o rodalies. L’estudiant viurà, parlarà i respirarà en espanyol /o català des del moment de la seva arribada. Sens dubte, conviure amb una família d’acollida és una de les maneres més efectives d’aprendre. L’estudiant podrà practicar les 24 hores del dia en un entorn familiar amb un professional relacionat amb el món educatiu i amb una família escollida prèviament adaptada al seu perfil. L’estada és intensiva i variada. L’estudiant millorarà ràpidament i en un temps curt.

Garantim que la família d’acollida no tindrà una altre estudiant de la mateixa nacionalitat. D’aquesta manera, des del primer moment amb la família ja estarà aïllat de la seva llengua materna. Les hores dels àpats, les visites, les activitats, els contactes socials… seran tots en espanyol i/o català. Convivint amb un professional de l’educació significa que l’estudiant estarà guiat i motivat per conversar no només durant les hores de classe estipulades sinó cada vegada que hi siguin junts.

Tots els nostres professors posseeixen un títol oficial per impartir classes.

El programa intensiu en espanyol i/o català inclou:

• Estada en família amb pensió completa i habitació privada.

• 10 hores com a mínim de conversa amb el professor de la família a la setmana.

• 10 hores com a mínim de classes de llengua amb professor privat a la setmana.

• 2 excursions culturals a la setmana.

• 1 bitllet amb 10 viatges en transport públic.

• Dossier amb informació sobre Barcelona (mapes, activitats opcionals, etc)

• Certificat del centre homologat per l’ Instituto Cervantes/ Consorci per a la Normalització Lingüística de les hores cursades i el corresponent nivell adquirit del MCER (CEFR).

CONSULTAR PREUS