Famílies d’acollida

Almenys un dels membres de la família d’acollida és professor i ha estat escollit per la qualitat, professionalitat i capacitat per ensenyar un idioma.

Tots els professors tenen un certificat per donar classes reconegut oficialment per una universitat o l’equivalent acceptat pel sector privat. A més a més, tots tenen el Trinity Certificate (en el cas d’Irlanda), la qual cosa vol dir que les seves qualificacions han estat verificades i les seves cases inspeccionades a fons.

Tindreu una habitació pròpia  i la pensió completa és inclosa en la majoria dels cursos que pugueu escollir. Si aviseu amb temps us buscarem una família que s’ajusti als vostres interessos com edat, animals de companyia, etc. en el moment de la reserva. Totes les famílies han estat curosament triades pel tipus d’allotjament que ofereixen així com la seva simpatia i hospitalitat.

Podeu estar segurs que sereu gratament rebuts des del moment de la vostra arribada. Us sentireu com a casa vostra i sereu tractats com un més de la família!

Exemples de cases de les famílies d’acollida i l’entorn:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Algunes de les nostres famílies