Irlanda

Irlanda2

DIA DUIT!! FÁILTE!!

Irlanda és un dels destins més populars entre els estudiants del tot el món per aprendre, practicar o perfeccionar l’anglès en dos ambients molt diferents: el ruralisme  dels petits pobles i ciutats com Cork, Galway o Limerick o la urbanització de ciutats com Dublin, amb una diversitat d’ofertes formatives i culturals.

La guia de viatges Lonely Planet ha qualificat recentment Irlanda com un dels països més agradables del món entre una llista dels millors llocs per viatjar. Per tant teniu garantida una bona rebuda per part de la família irlandesa i un entorn familiar per practicar l’anglès. Els irlandesos són persones molt amables i sociables. Conèixer els irlandesos és com trobar un amic per a tota la vida. El fort lligam entre els membres de la comunitat és un dels trets que més caracteritza l’estil de vida irlandès, on en quasi bé tot arreu, es pot notar una atmosfera íntima. Els pubs solen ser el centre de la vida social de la comunitat. El visitant d’Irlanda, i en particular els estudiants, seran molt ben acollits en qualsevol lloc que triïn.

Tot i que Irlanda és una illa petita, hi ha una quantitat d’activitats sorprenents per fer i multitud de llocs per veure. La mida compacta del país fa que sigui fàcil de recórrer.

Descobriu un país ple d’història, una història que farà volar la vostra ment. Des de guerres turbulentes a la tràgiques èpoques de la fam, el passat del país s’escriu per tot arreu amb una excepcional varietat de llocs d’interès històric que estan garantits per fascinar el visitant. El paisatge irlandès està ple d’espectaculars llocs històrics i monuments de patrimoni nacional, des de ruïnes de l’Edat de Pedra més grans del món fins nombrosos castells, passant per platges de sorra daurada a penya-segats que et treuen la respiració.

L’illa està dividida en 4 regions (províncies): Munster, al sud, Ulster, al nord, Leinster a l’est i Connacht a l’oest. Administrativament l’illa es divideix en 32 comtats (Counties) dels quals 28 pertanyen a  la República d’Irlanda, i els altres 6 formen part d’Irlanda del Nord.

Oferim cursos a diferents destinacions i àrees: Cork, Donegal, Dublin, Galway, Limerick, Liscannor i Kilkenny..

mapa irlanda

Irlanda1