Intensius d’un o dos estudiants (Canadà/Irlanda/Nova Zelanda)

image001-7

Els cursos intensius representen una alternativa molt interessant a la formació que es fa durant el curs acadèmic i ens permeten aprofitar l’estiu per fer un avanç important en els nostres coneixements de la llengua estrangera. També et proporcionen una oportunitat única per a una experiència d’immersió total vivint amb la família i rebent classes per part del vostre professor particular.

Els nostres cursos/estades ofereixen, a més, una sèrie d’avantatges addicionals molt interessants:

 1. Progrés i resultats molts més ràpids, gràcies a la concentració lingüística.

 2. Els continguts estan més personalitzats ja que, degut a la limitació de temps, els continguts es centren en els aspectes més essencials, funcionals i útils del programa de cada nivell.

 3. El fet de trobar-se en un moment de l’any amb menys estrès pels estudis facilita que l’estudiant pugui concentrar-se de manera més exclusiva en els aprenentatges.

4. Apliquem un metodologia dinàmica i pràctica, en un ambient distès i participatiu, amb major èmfasi en les destreses productives (speaking i listening). La participació en aquestes converses del professor fa que les classes siguin més experiencials i enriquidores.

5. Són idonis per acabar-se de preparar per a exàmens oficials de diferents nivells (B1, B2, C1…) que, a la vegada, poden afavorir el teu currículum i millorar les teves oportunitats laborals.

6. Representen una magnífica oportunitat de conèixer i conviure amb gent d’una altra cultura i tradició.

Viureu, parlareu i respirareu en anglès tan bon punt arribeu al país escollit. Tenir classes particulars totalment personalitzades en una família d’acollida és una de les millors maneres d’aprendre un idioma.

La completa immersió en l’idioma  fa que us aïlleu de la vostra llengua materna i el milloreu de forma evident. No tindreu contacte amb altres alumnes que parlin la vostra llengua. Les converses durant els àpats, les visites, la televisió i els contactes de la família seran tots en anglès. Viure amb el vostre professor o professora significa que tindreu un guia a totes hores, no només quan feu les classes privades.

Aprendreu anglès al vostre ritme. Us tractem com una persona única. Tots els cursos estan dissenyats tenint en compte les vostres necessitats i no les necessitats d’un grup.

Tots els professors tenen un certificat per donar classes reconegut oficialment per una universitat o l’equivalent i acceptat pel sector privat. A més a més, tots tenen el Trinity Certificate o el TESL Certificate (en el cas d’Irlanda), la qual cosa vol dir que les seves qualificacions han estat verificades.

Què inclouen els cursos intensius:

 • 10, 15 o 20 hores de conversa en anglès per setmana.
 • Família amb experiència amb professor particular.
 • Pensió completa amb una habitació individual.
 • Totes les classes estan dissenyades per satisfer les necessitats i objectius de cada persona individualment.
 • Després de les vostres classes individuals tindreu l’oportunitat de practicar el que heu après tant com vulgueu.
 • Dues excursions per setmana amb el professor on visitareu  llocs d’interès local i cultural.
 • Trasllats a l’aeroport anada i tornada.
 • Ús de materials adaptats al nivell de l’estudiant.
 • Certificat d’assistència i aprofitament del curs.
 • Informe al final de l’estada (opcional)
 • Foto-vídeo de l’estada.

PREUS ORIENTATIUS:

image002-5