Toronto, Canadà

toronto2

Canadà és el segon país més gran del món, i està dividit en 10 províncies i tres territoris. Cada regió del Canadà ofereix als visitants alguna cosa única per fer i per veure.

El contacte amb la natura és constant i la bellesa de les seves reserves i parcs nacionals, les muntanyes, llacs… no te la pots acabar.

ELs canadencs són unes persones molt acollidores i amables amb qui els visita.

Ontario és una de les províncies més habitades. És on tenen la capital del país, Otawa, Toronto, la ciutat més gran de Canadà i les cataractes del Niàgara, un dels llocs més visitats del món.

Culturalment, Canadà molt diversa. Tot i que històricament el país estava dividit entre els natius, els anglesos i els francesos, avui dia Canadà és una societat feta de moltes cultures, cadascuna afegint les seves principals tradicions. Visitant qualsevol ciutat gran us permetrà caminar per Chinatown, Greektown, Little Italy, o Little India. En moltes ciutats se celebren festivals de  diferents origens culturals. Es diu que una persona pot menjar cada dia del mes en un restaurant ètnic diferent a Toronto.

Des de COOL-STAY us ajudem a contactar i organitzar una estada amb el programa que més s’ajusti als vostres interessos.

Oferim cursos d’anglès per a joves i per adults.

mapa toronto
toronto1