Qui som ?

Unknown

Benvingudes i benvinguts!!

Som una petita empresa familiar que des de fa uns anys es dedica a organitzar estades d’estudiants a diferents països del món. Fem un tracte individualitzat tant amb les famílies dels estudiants com les famílies d’acollida, a qui coneixem personalment. Per a garantir que podrem atendre satisfactòriament els nostres estudiants, cada any n’acceptem un nombre limitat. Els nostres programes es basen en la immersió lingüística i cultural en cases de famílies on almenys un dels seus membres és professor.

Des del nostre començament el 2017 hem organitzat més de 120 estades.

COOL-STAY està coordinat per:

Mestra de Primària especialitat llengua anglesa i professora de secundària especialitat llengua catalana. Assessora LIC (Llengua, Interculturalitat i Cohesió social). Llicenciada en Lingüística per la UB. Postgrau en Llengües Estrangeres per la UAB. Formadora del Departament d’Educació de cursos metodologia anglesa i AICLE (Aprenentatge Integrat Continguts en Llengua Estrangera) per a mestres. Coordinadora de grups i seminaris anglesos. Coordinadora de Projectes Europeus Comenius i Erasmus +.

Més de 30 anys d’experiència professional en el camp de l’ensenyament de l’anglès i múltiples estades a l’estranger.

NOTA PER ALS PARES

Sabem per pròpia experiència que enviar un fill o filla a fora és una decisió difícil tant per l’esforç econòmic com sentimental que suposa, però també hem de reconèixer com a pares que aquesta és una oportunitat única perquè els nostres fills i filles comencin a desplegar les ales i gaudeixin l’experiència de viatjar, aprendre i conviure amb altres cultures. Amb una estada a l’estranger donem als nostres fills i filles una oportunitat de futur tant en l’àmbit educatiu,  social com professional.

A COOL-STAY proporcionem un servei de suport abans i durant l’estada a l’estranger. Aquest suport és especialment important per a famílies que no parlin fluidament l’idioma del país de destí.

“We’re not just talking the talk, we’re walking the walk”

Identitat del titular de la web

  • Titular: Cool-Stay, S.L.
  • CIF: B66955741
  • Adreça: Avda. Ramon Escayola, 30, 08197 Valldoreix
  • Email: info@cool-stay.com
  • Dades registrals: Registre Mercantil de Barcelona, Volum 45835, Foli 113, Secció GENERAL, Full 500509, Província B,Inscripció 1.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s