IRLANDA

Irlanda és ja un destí molt popular entre els estudiants de tot el món per aprendre, practicar o perfeccionar l’anglès. Cada any aproximadament uns 130.000 estudiants trien Irlanda per aprendre anglès.

La guia de viatges Lonely Planet ha qualificat recentment Irlanda com un dels països més agradables del món entre una llista dels millors llocs per viatjar i on allotjar-se. Per tant, teniu garantida una bona rebuda per part de la família irlandesa que hàgiu triat i un entorn familiar per practicar l’anglès. Sempre trobaràs algú que estigui disposat a ajudar-te. .

Tot i que Irlanda és una illa petita, hi ha una àmplia oferta d’activitats sorprenents per veure i fer. La mida compacta del país fa que sigui fàcil de recórrer. Conèixer els irlandesos és com trobar un amic per a tota la vida.

Irlanda és un país de contrastos i és emocionant descobrir moltes parts diferents del país. Des del bullici urbà de Dublín i les ciutats de Limerick, Cork i Galway als mars escumosos de la costa de l’Oest i l’aire fresc, pur del camp. Irlanda està plena de sorpreses i un gran destí per a un curs d’anglès!

Descobriu un país ple d’història. La història d’Irlanda fara volar la teva ment. Des de guerres turbulentes a la tràgiques èpoques de la fam, el passat del país s’escriu per tot arreu amb una excepcional varietat de llocs d’interès històric que estan garantits per fascinar el visitant. La cultura irlandesa ha trigat milers d’anys a desenvolupar-se, la qual cosa s’aprecia a cada moment.

Oferim cursos a diferents destinacions: Cork, Donegal, Dublin, Galway y Limerick.